De vereniging

De vereniging blijft groeien en telt inmiddels bijna 900 leden. De ESV laat haar leden kennis maken met het bedrijfsleven, maar ook biedt de vereniging allerlei diensten om het studeren makkelijker en gezelliger te maken.

De vereniging organiseert allerlei activiteiten in samenwerking met zowel de Radboud Universiteit als met haar externe contacten. Indien je meer informatie wilt over samenwerking of indien je lid bent en vragen hebt, neem dan contact op met het XXXVste bestuur of kom langs op de ESV kamer. Volg de ESV bovendien op FacebookInstagram en LinkedIn.

Activiteiten

De ESV biedt formele activiteiten die in het teken staan van hedendaagse economische ontwikkelingen. Deze worden mede aangeboden met het oog op carrièremogelijkheden voor de student. Dit gebeurt door het organiseren van lezingen, excursies en inhousedagen bij verschillende bedrijven en instanties. Op studiegerelateerd gebied draagt de ESV zorg voor het verzorgen van samenvattingen en hebben we afspraken met een bijlesplatform.

Daarbij organiseert zij verschillende (sport)activiteiten, feesten, borrels en een jaarlijkse studiereis waar bedrijven bezocht worden. Zowel binnen de Nederlandse grenzen als daarbuiten wordt de student betrokken bij de economie in de praktijk. Door middel van actief lidmaatschap, waarbij de studenten in een commissie kunnen deelnemen, worden studenten betrokken bij de organisatie van al deze activiteiten en wordt hen de mogelijkheid geboden om ervaringen op te doen.

Bekijk de komende activiteiten