Het Nijmegen Career Event, kortweg NCE, is een jaarlijks evenement met het doel studenten te enthousiasmeren over hun carrièremogelijkheden door studenten en bedrijven met elkaar in verbinding te brengen. Verschillende bedrijven laten op dit evenement door middel van presentaties en workshops zien hoe de studenten hun kennis met betrekking tot de bedrijfskunde en de economie in de praktijk kunnen gaan toepassen.

Voor studenten die de oriëntatiefase al voorbij zijn, biedt het Nijmegen Career Event de mogelijkheid om kennis te maken met bedrijven door onder andere individuele gesprekken te faciliteren. Hier kunnen zowel student als bedrijf zien of ze goed bij elkaar passen voor bijvoorbeeld een stage, traineeship of startersfunctie.

Als je geintresseerd bent in wat er allemaal op dit evenement te zien is voor jou als student of als bedrijf, kijk dan vooral verder. 

Presentatie

Het bedrijf:
Tijdens de presentatie zal het bedrijf je van alles vertellen over de aan het bedrijf gerelateerde activiteiten. Hierbij kan je denken aan hoe het leven van een werknemer er bij het bedrijf uitziet, welke problemen er dagelijks worden opgelost en wat de kernactiviteiten van het bedrijf zijn.

De student:
Als student kan je vragen stellen tijdens de bedrijfspresentatie en krijg je een beter beeld van het bedrijf. De groepsgrootte varieert van vijftien tot veertig studenten.