Vanuit kennis creëren we kansen

Stolwijk Kennisnetwerk (SKN) is een breed georiënteerde kennis- en adviesorganisatie gespecialiseerd in accountancy, fiscaliteit, HRM, IT, bedrijfsoverdracht, herstructurering en het publiek domein. We zijn er om het MKB en overheidsorganisaties in Midden- en Oost-Nederland duurzaam te laten groeien. Wij zijn gevestigd in Wijchen, Zevenaar, Doetinchem en Deventer.

Als je op zoek bent naar een carrière waarin je echt het verschil kunt maken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als medewerker bij SKN draag je elke dag bij aan innovatief ondernemerschap door mensen en kennis met elkaar te verbinden. Jij begrijpt de dagelijkse uitdagingen van een organisatie en zet jouw kennis om in advies op maat. Het succes van jouw klanten is jouw succes en andersom.

Open een nieuwe wereld aan mogelijkheden

Werken bij SKN betekent werken in een organisatie waar je dagelijks wordt uitgedaagd in je werk en op persoonlijk vlak. Zodat jij kunt uitgroeien tot de professional die jij wilt zijn. Je komt terecht in een netwerk met een informele en mensgerichte cultuur, waarbij samenwerking met hoofdletters wordt geschreven.

Stolwijk Kennisnetwerk is voortdurend op zoek naar leergierige collega’s. Die willen groeien in hun kennis en zichzelf willen ontwikkelen. En die natuurlijk geïnteresseerd zijn in het leveren van toegevoegde waarde aan ondernemend Nederland.

Het is het bundelen van onze krachten, dat werken bij ons uniek maakt. De combinatie van één hechte netwerkorganisatie en van zeven sterke en afzonderlijke disciplines. De combinatie van persoonlijke ambities aan de ene kant en bedrijfsdoelstellingen aan de andere. Van specialiseren én ontwikkelen in de volle breedte. Als iedereen blijft leren, openen we samen een nieuwe wereld aan mogelijkheden.

Werken bij?

Heb je vragen of wil je meer weten over de carrièremogelijkheden van Stolwijk Kennisnetwerk? Contact Elsbeth Adams per mail via e.adams@sknetwerk.nl of bel/app naar 06-10016218.