PwC

Ontdek jouw carrière bij PwC

Geef jouw carrière een boost en kies voor één van de dynamische startersfuncties binnen PwC. Bij PwC werk je samen met diverse, ambitieuze mensen in onverwachte combinaties om belangrijke problemen op te lossen. Je hebt toegang tot een wereldwijd netwerk en deelt je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals uit je vakgebied en andere disciplines. Een mooi begin van jouw carrière!

Uitdagend werk dat ertoe doet

In diverse, ambitieuze teams wordt je bij PwC uitgedaagd je hart en waarden te volgen. Daarbij is er volop ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. Je wordt intensief begeleid door een persoonlijke coach en doet ruime ervaring op binnen verschillende sectoren. Bij diverse klanten die daadwerkelijk een verschil maken in de maatschappij, van start-ups tot grote multinationals.

Het beste uit jezelf en je leven halen

Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en het gevoel hebt dat je erbij hoort. En jij jouw unieke vaardigheden verder kan ontwikkelen met behulp van de nieuwste technologie. Om het beste uit jezelf te kunnen halen, is een goede balans belangrijk. Bij ons heerst er geen 9-tot-5-mentaliteit. Je hebt de flexibiliteit om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt. En tegelijkertijd succesvol te zijn. Kijk voor actuele evenementen, stages en vacatures op pwc.nl/carriere

Be a part of The New Equation

PricewaterhouseCoopers

Weetjes

  • Er werken ruim 4800 professionals bij PwC
  • We werken met elkaar samen vanuit 12 kantoren
  • We werken met drie invalshoeken: Assurance, Tax en People en Advisory