Marktlink is al 26 jaar specialist in fusies en overnames voor het MKB(+). In onze organisatie werken meer dan 170 gedreven professionals met een gemiddelde leeftijd van 33 jaar. Zij vertegenwoordigen alle disciplines die relevant zijn tijdens fusies en overnames: Marktlink is hierdoor een van de weinige kantoren die overnametrajecten van A tot Z in eigen huis begeleidt en uitvoert. Marktlink kenmerkt zich door een zeer ondernemende cultuur en werkomgeving, waarbij de nadruk ligt op kansen, verantwoordelijkheid, ontwikkeling en autonomie.

Op dit moment heeft Marktlink 5 kantoren in Nederland (Amsterdam, Gouda, 's-Hertogenbosch, Deventer en Drachten), 1 kantoor in België (Antwerpen) en 1 kantoor in Duitsland (Düsseldorf), 1 kantoor in Denemarken (Kopenhagen) en sinds begin dit jaar ook een kantoor in Groot-Brittannië (Manchester). In de komende 5 jaar wil Marktlink meer dan verdubbelen en voet aan de grond krijgen in 10 Europese landen. Marktlink is nummer 1 op het gebied van aantal deals per jaar volgens de M&A League Tables in NL, en wil een autoriteit zijn op het gebied van fusies en overnames voor MKB-ondernemers in Europa.

Consultants kiezen voor Marktlink:

  • Omdat zij verantwoordelijk willen zijn voor het gehele fusie- en overnameproces;
  • Direct contact met de klant waarderen en passie hebben voor het MKB;
  • Omdat zij sector overkoepelend werken en alle branches willen bedienen;
  • Zij zelf willen sturen op hun carrière;
  • Een ruimte zoeken waarbij zij ruimte krijgen om te ondernemen;
  • Goed functioneren in een jonge, dynamische organisatie met korte lijnen.

Wil je meer weten over onze consultants en een carrière bij Marktlink, kijk dan op: https://careers.marktlink.com of bekijk ons filmpje Working at Marktlink: the future of M&A! - YouTube

Volg ons op LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/marktlink/

Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/careersatmarktlink/

Marktlink