Kroese Wevers

KroeseWevers

 

Stagelopen of afstuderen bij KroeseWevers?

Werken bij KroeseWevers betekent werken aan jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat je doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent! Kom je na jouw stage- of afstudeerperiode in dienst bij KroeseWevers? Dan bieden wij jou als young professional een ontwikkelingsprogramma aan. Je krijgt zelf de regie over jouw ontwikkelingsreis waarbij je met hulp van professionele trainers op zoek gaat naar jouw talenten, wensen en ambities.

Samen sta je sterker

Tijdens je stage of afstuderen ga je in de praktijk je vak leren. En dat doe je natuurlijk het liefst op een plek waar je zoveel mogelijk ervaring op kunt doen. Waar je kunt leren van collega’s, die al heel wat jaren meedraaien en waar de collega’s je als een aanwinst zien en echt de tijd voor je nemen. En op een plek waar je voortdurend wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Hoe mooi zou het zijn als de organisatie waar je stage gaat lopen of waar je af gaat studeren, ook je toekomstige werkgever is? Bij KroeseWevers houden we talent graag aan boord.

De mens voorop bij KroeseWevers 

KroeseWevers is een groeiende organisatie met 8 vestigingen in Noord- en Oost-Nederland. Met een fantastisch team van meer dan 400 mensen adviseren en ondersteunen wij klanten. Dit doen wij met veel passie en plezier en al meer dan 40 jaar.

Bij KroeseWevers kom je in een professionele organisatie terecht, met een fijne werksfeer. Wij werken klantgericht, kwaliteitsgericht en resultaatgericht. Dit doen wij op een mensgerichte manier: op basis van vertrouwen en met een positieve benadering. Wij gaan graag met elkaar in gesprek om vanuit verbinding samen nog beter te worden. Wij geloven namelijk dat iedereen vanuit de beste intenties zijn of haar werk doet en dat we door écht met elkaar in gesprek te gaan tot nieuwe inzichten komen. Kortom, wij geloven in samen werken, samen leren en samen groeien.

Kom jij binnenkort stagelopen of afstuderen bij KroeseWevers?

Bekijk ook deze video waarin Denise, Jeffrey en Anouk vertellen hoe het is om te werken bij KroeseWevers als stagiair en afstudeerder in de audit- of samenstelpraktijk.

Wil je meer weten over stagelopen of werken bij KroeseWevers? Check www.werkenbijkroesewevers.nl of neem contact met ons op via hr@kroesewevers.nl. We maken graag kennis met jou!