Konings Maters

Wij zorgen dat ondernemers binnen het midden- en kleinbedrijf  de focus op hun onderneming hebben. Want er zijn vele financiële zaken die goed geregeld moeten zijn. En dat doen wij.

 

Wij leveren een totaalpakket aan financiële diensten. Voor u zijn wij een partner die deskundig is en ervaring heeft op het gebied van accountancy, belastingadvies, salarisadministratie inclusief arbeidsrechtelijke ondersteuning, pensioenadvies, bedrijfsverzekeringen, organisatieontwikkeling, bedrijfsovernames en financieringen. We bieden u waardevolle adviezen, denken we mee over uw bedrijfsvoering en bieden praktische oplossingen. Dit doen we met een team van ruim honderd collega’s verdeeld over vier vestigingen in de regio’s Nijmegen, Schaijk en Oss.

 

Werken bij Konings Maters?

Wij houden van een persoonlijke aanpak waarbij de klant direct in contact staat met zijn persoonlijk adviseur. Iemand met veel kennis en ervaring die begrijpt dat iedere ondernemer anders is. Een adviseur die de andere specialismen snel kan inschakelen, wij geloven in korte lijnen en het bundelen van onze krachten.

Geloof jij ook in persoonlijk contact, korte lijnen en samenwerking? Neem gerust contact met ons op.

Konings Maters

Weetjes

  • 120+ collega's
  • 4 locaties
  • 360+ kopjes koffie per dag