Leerzaam, Uitdagend, Ruimte voor Ontwikkeling, Persoonlijke Groei, Fijne Werksfeer

Carrière bij Grant Thornton volgens de starters

 

Je bent een ambitieuze student. Je wilt deskundige worden binnen jouw vakgebied. Ruimte om te groeien is essentieel. Wij begrijpen dat. Je zoekt niet alleen een functie die je creativiteit prikkelt en je uitdaagt tot grensverleggende prestaties. Je wilt nog meer: je persoonlijke ontwikkeling continueren. Wij geven je die ruimte.

 

Audit & Assurance bij Grant Thornton

Binnen de Audit en Assurance werk je voor grote MKB en kleine corporate klanten binnen een grote verscheidenheid aan branches. Als starter ben je gelijk onderdeel van het team, heb je klantcontact en bezoek je ongeveer 15 tot 20 klanten op jaarbasis. Een deel van deze klanten kan internationaal georiënteerd zijn. Je bent betrokken bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van opdrachten. Je verricht gegevensgerichte en systeemgerichte controlewerkzaamheden en je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van cijferbeoordelingen en verbandcontroles op jaarrekeningposten. Samenwerken met je directe collega’s is hierbij essentieel, maar je vormt ook een multidisciplinair team met fiscalisten en andere specialisten.

 

Specialist Advisory Services bij Grant Thornton

Corporate Finance, Transaction Advisory Services, Forensic & Investigation Services en Restructuring & Performance Improvement. Dit is een greep uit onze specialistische diensten die voornamelijk vanuit Amsterdam en Rotterdam worden uitgevoerd. Het meewerken aan waarderingsopdrachten dan wel ondersteunen bij verkoop-/koopprojecten zijn voorbeelden van werkzaamheden die je uitvoert als starter. Verder kun je betrokken zijn bij financieel due diligence onderzoek bij fusie- en overnametrajecten, maar ook bij projecten om de kostenstructuur en winstmarges te optimaliseren. Intensief contact met de collega’s uit andere disciplines, andere vestigingen en met het internationale netwerk is volop aanwezig.

 

Jouw ruimte bij Grant Thornton

Ruimte biedt kansen. Kansen om te groeien en te excelleren. Want je wilt niet alleen een baan, je wilt een carrière. Daarom hebben wij een cultuur van openheid en transparantie gecreëerd waarin al onze mensen een verschil kunnen maken. Zo zijn er verschillende mogelijkheden waar je gebruikt van kunt maken:

 

Traineegame

Recent afgestudeerd en gestart bij ons? Dan kun je in aanmerking komen voor de Grant Thornton Traineegame. Tijdens deze game kruip je in de huid van een accountant of adviseur en voorziet een fictieve klant van advies. Een game gericht op het ontwikkelen van je vaktechnische kennis én je vaardigheden. Het doel van de Grant Thornton Traineegame is ook dat je uitgebreid kennis maakt met onze organisatie. Dat houdt in dat je een bezoek brengt aan al onze vestigingen én kennismaakt met collega’s uit de diverse praktijken en van de verschillende locaties.

 

Opleidingen

Ontwikkeling is belangrijk. Samen met je leidinggevende bepaal je welke opleidingen passen bij jouw ontwikkeldoelstellingen en hoe je opleidingsplan ingevuld wordt.

 

Multidisciplinair samenwerken

Bij ons werk je in teams. Dit beperkt zich niet tot de vestigingen, maar strekt zich uit over de verschillende diensten. Zo werken accountants, fiscalisten en consultants samen. Op de vestigingen Amsterdam en Rotterdam krijg je, al naar gelang je functie, de kans om internationaal samen te werken.

 

Carrière bij Grant Thornton

Tijdens je studie, in je masterfase, bieden we de mogelijkheid voor een werkstudentschap. Je kunt bij ons je scriptie schrijven en proeven aan het werk van een accountant of adviseur. Wanneer je bent afgestudeerd kun je solliciteren op vacatures van assistent accountant of junior consultant.

Meer informatie is te vinden op www.grantthornton.nl/carriere Of neem contact op met Ali Durmaz (Recruiter) T 088 – 67 69 847 of E ali.durmaz@carrierebijgt.nl.

Specialist Advisory Services bij Grant Thornton

Corporate Finance, Transaction Advisory Services, Sustainable Impact Services, Forensic & Investigation Services en Restructuring & Performance Improvement.

Grant Thornton

Weetjes

Grant Thornton in Nederland is een middelgrote accountancy- en adviesorganisatie met meer dan 450 collega’s. Groeiend en met een eigen herkenbare positie in de markt. Wereldwijd is Grant Thornton de nummer 8 van accountancy- en advieskantoren met 50.000 collega’s verspreid over meer dan 130 landen.