Je hebt (bijna) je studie afgerond en zit vol energie en enthousiasme voor een eerste baan. Je weet dat je carrière wilt maken in finance (in de profit of in de zorg), maar nog niet wat jou in dit vakgebied het beste ligt. Kom het ontdekken en blijf jezelf ontwikkelen door ons onze traineeships! Meer weten? Lees snel verder!

Ambitieus, betrokken, persoonlijk en leergierig. Dat beschrijft het karakter van Fincade én onze collega’s. Ontwikkeling staat centraal. Hoe dat eruit ziet? Ten eerste krijg je allerlei hard skills en soft skills trainingen en 1-op-1 coaching. Geen theorie, maar direct in de praktijk. Want naast deze trainingen ga je al heel snel bij een opdrachtgever aan de slag om de vergaarde kennis toe te passen. Daardoor doe je in korte tijd enorm veel ervaring op én bouw je aan een mooi, variërend CV.

Onze ervaren collega’s benoemen zelfs dat zij bij Fincade in 2 jaar tijd evenveel ervaring hebben opgedaan als zij elders in 5 jaar tijd zouden hebben gedaan. 

Dé redenen om bij Fincade te werken?
> We hebben een persoonlijke aanpak. (En met persoonlijk bedoelen we ook écht persoonlijk!)
> Wij kijken niet alleen naar werkervaring, maar juist naar vaardigheden
> Jij bepaalt wat jij wilt leren en welke trainingen je uit ons brede aanbod wilt volgen
> We bieden je een vast contract omdat we graag een duurzame relatie met je aangaan en écht in je willen investeren

Wist je dat Fincade ook veel actief is in de zorgsector waar we processen in de zorg verbeteren om de zorg zo efficiënt als mogelijk in te richten?

Kijk snel bij onze mogelijkheden wat bij jou past!

Wil je vrijblijvend eens kennismaken? Stuur dan een mailtje naar solliciteren@fincade.nl of bel 085 2732740. Drinken wij binnenkort een kopje koffie om de mogelijkheden te bespreken?

Voorbeelden van projecten

  • Het opstellen van rapportages bij bedrijven als Disney, Sonos of Mediahuis
  • Het ondersteunen bij het fuseren van meerdere afdelingen bij het UMC Utrecht
  • Het optimaliseren van processen om een bedrijf toekomstbestendig te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opstellen van kostprijsberekeningen, het efficiënter inrichten van het betaalproces of het opzetten van nieuwe rapportages om kosten inzichtelijk te maken.

Volg ons op https://www.instagram.com/fincade.nl/ en https://www.linkedin.com/company/fincade/?originalSubdomain=nl

Fincade