EY

Bij EY kijken we verder dan de cijfers en de resultaten van een onderneming of organisatie alleen. Onze internationale purpose is: Building a better working world. Daarmee bedoelen we dat we niet alleen een bijdrage willen leveren aan de business van onze klanten, maar ook aan de rol die zij spelen in hun omgeving en dus aan een beter werkende wereld.

Highest performing teams

Binnen EY geloven we dat teams met daarin specialisten met verschillende achtergronden en talenten tot de beste resultaten komen. Voor onze opdrachtgevers, voor hun directe omgeving en voor de wereld om ons heen.

Om die teams samen te kunnen stellen, hebben we mensen nodig die flexibel kunnen denken en zich gemakkelijk kunnen aanpassen. Mensen met verschillende achtergronden, talenten én vooropleidingen. Natuurlijk zoeken we accountants, fiscalisten, economen en bedrijfskundigen. Maar ook bijvoorbeeld econometristen en technici zijn welkom. We koesteren de verschillen. Juist omdat we geloven dat die verschillen elkaar aanvullen en versterken.

Werken in een internationale omgeving

Veel van onze opdrachtgevers zijn grote internationale ondernemingen. Om hen optimaal van dienst te zijn, hebben wij een internationale structuur en werken wij op basis van multiculturele en multidisciplinaire teams. Binnen je team heb je toegang tot de support en expertise van collega’s over de hele wereld in meer dan 150 landen. Zo is de hele wereld ons werkterrein. En heb jij volop mogelijkheden je loopbaan mondiaal vorm te geven.

Toonaangevend in financiële dienstverlening

Met 260.000 medewerkers wereldwijd is EY toonaangevend in Assurance, Tax, Transactions, Advisory en Financial Services. Specialiteiten die steeds belangrijker worden. Zo is betrouwbare financiële informatie van onschatbare betekenis voor ondernemers, managers en toezichthouders. Meer en meer onder nemingen willen weten hoe hun zakelijke strategie in een complexe wereld zich verhoudt tot de hoeveelheid belasting die ze betalen. Adviseurs van EY bereiden het bedrijfsleven voor op de wereld van morgen met even grote als noodzakelijke verander­trajecten. Weer anderen helpen onze opdracht gevers bij complexe strategische beslissingen over hun kapitaal. En bij Financial Services bieden we al deze expertise geïntegreerd aan internationale businessleaders aan.

Past dit bij jou?

Wil jij meebouwen aan ‘a better working world’? Denk je dat je in staat bent een bijdrage te leveren aan onze ambities? We zijn op zoek naar collega’s die maatschappelijk betrokken zijn, een professioneel kritische instelling, een rechte rug en een focus op kwaliteit hebben. Nieuwsgierig geworden? Spreek ons aan tijdens één van onze recruitmentevenementen of neem direct contact op via werkenbijey.nl