Over deze activiteit

Hou jij van festivals en heb je zin om te helpen bij sportieve activiteiten?
Dan heeft de ESV jou nodig! 24 en 25 mei vindt de 52e editie van de Batavierenrace plaats; de grootste estafetteloop ter wereld. Samen met de ESV lopen we van Nijmegen tot Enschede en zorgen wij er samen voor een geweldige race te rennen. We zullen niet alleen een goede tijd neer te zetten, maar vooral ook een goede tijd te hebben.

Zo’n sportieve inspanning verdient natuurlijk ook een prijs, daarom wordt er na de race ook een groot Batavierenfeest gehouden, waar je samen met 8500 andere studenten de prestatie kan vieren. Tussen de race en het grote Batavierenfeest is het mogelijk om samen met je mede-ESVers op de camping te slapen op de UT Twente. Erg gezellig en ideaal om je voor te bereiden op je etappe!

Jij zal je focussen op de voorbereidingen voor het evenement, zo zal jij helpen met alle spullen naar Enschede krijgen en daar ons mooie ESVerblijf op te zetten. Deze zal voornamelijk bestaan uit tenten, ontbijt, sportdrankjes en natuurlijk andere lekkerdere versnaperingen. Lijkt het jou eigenlijk niks om te rennen maar wil je wel je steentje bijdragen tijdens het weekend? Meld je dan nu aan als tentenbouwer!

Details

24 mei 2024 - 26 mei 2024
van 17:00 tot 12:00 uur
Nijmegen - Enschede
20,00
De inschrijving voor deze activiteit is inmiddels verlopen.

Inloggen vereist voor leden