Over deze activiteit

Ben jij klaar voor een onvergetelijke stedentrip?
Pak je kans en sluit je aan bij de ESV excursie op onze fantastische reis naar het bruisende Antwerpen! Deze unieke ervaring combineert cultuur, gezelligheid en natuurlijk een flinke dosis plezier. (Vergeet het Belgisch bier niet 😉) Hier zijn een paar redenen waarom jij deze kans niet wilt missen!🤩
Historisch Erfgoed⛪
Antwerpen, de stad met een rijke geschiedenis en adembenemende architectuur ondanks dat het België is. Van de imposante Onze-LieveVrouwekathedraal tot de historische Grote Markt, elke hoek van Antwerpen ademt geschiedenis (en nogmaals, niet het belgische bier ESVergeten).
Gezelligheid en Culinaire Verwennerij🍫🧇🍟🍻
Geniet van de gezellige Vlaamse sfeer in de talloze cafés en restaurants. Proef de heerlijke Belgische chocolade, wafels en natuurlijk de beroemde Vlaamse frieten. Sluit de dag af met een gezellige borrel en leer je medestudenten nog beter kennen (had ik jullie al verteld over belgisch bier).
Shoppen in Stijl💃🏽
Antwerpen is een paradijs voor shopaholics! Ontdek trendy boetiekjes, exclusieve designerwinkels en vintage schatten in de modewijk. Van de Meir tot de Nationalestraat, jouw winkelhart zal hier sneller gaan kloppen. Het enige waar Antwerpen te kort aan heeft zijn die verdraaid mooie ESV merchandise items, maar daar kan belgisch bier een mooie troost voor zijn.
Onvergetelijke Momenten😍
De ESV staat garant voor een reis vol plezier en nieuwe vriendschappen. Van legendarische stadstours van ervaren gidsen tot onvergetelijke middag activiteiten, onze stedentrip naar Antwerpen belooft een ervaring te worden die we nooit meer zullen vergeten. Mis deze unieke kans (en het belgische bier????) niet en schrijf je nu in voor de stedentrip naar Antwerpen. Samen maken we van deze reis een onvergetelijk avontuur!❤

Details

23 februari 2024 - 25 februari 2024
8:15 uur
Antwerpen
99,00

Inloggen vereist voor leden