Over deze activiteit

πŸ»πŸŽ‰Wij hebben de eer gekregen om onze welbekende stamkroeg 'De Bieb' een avond over te mogen nemen! 

Kom naar ons Grote ESVrienden Feest en win samen met je duo de titel Drinkkoning(in)en!πŸ†πŸ»

Heb je altijd al willen laten zien dat jij en je partner het ultieme duo zijn, zowel in stijl als in bier drinken? Grijp dan nu je kans op onze unieke borrel! Trek je creatiefste kostuums aan en bereid je voor op een avond vol plezier, spanning en natuurlijk bier!

πŸ“… Datum: 20 November 2023
πŸ•• Tijd: vanaf 20.00
🏠 Locatie: De Bieb!

Wat kun je verwachten op deze geweldige avond?
πŸ‘―‍♀ Duo Verkleedwedstrijd: Kom samen met je partner in een fantastisch themakostuum en maak kans op geweldige prijzen voor de meest creatieve en originele outfits!

🍺 Drinkchallenge: Laat zien hoe goed jullie zijn in drinken! Daag andere duo's uit om erachter te komen wie de meeste biertjes op kan in een spannende competitie.

🎁 Geweldige prijs: Er zijn natuurlijk ook fantastische prijzen te winnen, deze worden op de avond zelf bekend gemaakt! Er is zowel een prijs te winnen voor het best gekleedde duo als voor het duo dat het meeste drinkt.

Natuurlijk is het niet nodig om een duo te hebben om aanwezig te zijn op deze avond! Iedereen is welkom, dus ook mensen buiten de vereniging!πŸ‘©πŸΌ‍🀝‍πŸ‘¨πŸ½ (Nodig dus ook vooral anderen buiten de ESV uit!)

Er zit namelijk ook een twist aan de avond! Deze avond is een competitie tegen andere studieverenigingen binnen Nijmegen, ofterwijl DE perfecte kans om te laten zien waar wij ESV'ers voor staan! Wanneer wij namelijk als de ESV zijnde het beste feest neer kunnen zetten en de meeste drankjes drinken op de avond, winnen wij niet 4, niet 5, maar 6 fusten!🍺 Deze zullen uiteraard besteed worden aan ESV-activiteiten en borrels.
Er is geen entreeprijs!πŸ€‘

Noteer dus gauw de datum in je agenda en hopelijk zien we jullie op 20 November in jullie beste outfit terug in de Bieb! Tot dan!

Details

20 november 2023
20:00 uur
De Bieb Nijmegen

Inloggen vereist voor leden