Over deze activiteit

Ontdek Amsterdam met ons tijdens een onvergetelijke dagtrip! Stap in om 10:15 uur op Nijmegen Centraal Station en laat je verrassen door een programma vol avontuur en ontdekking.

Een deel van ons programma blijft nog even geheim, maar een hoogtepunt zal zeker een bezoek zijn aan de beroemde Heineken Experience, waar je kunt genieten van drie heerlijke biertjes (inbegrepen in de prijs). Na een dag vol nieuwe ervaringen en ontmoetingen in Amsterdam, eindigt de dag rond 7 uur.

Wil je liever langer in Amsterdam blijven? Geen probleem, je kunt op eigen initiatief blijven en genieten van meer van de stad. Wij kijken er nu al naar uit om samen met jullie te genieten van een heerlijk dagje Damsco en hopen jullie de 19e allemaal te zien!

Let op: U kunt zich uitschrijven tot 24 uur voor de activiteit waarna u uw geld teruggestort zal krijgen minus de €0,29 transactiekosten. U kunt tot 24 uur voor de activiteit een mail sturen naar penningmeester@esvnijmegen.nl met uitschrijving. Tot dan heeft u recht op restitutie. De mail dient naam, datum plus tijdstip van betaling en rekeningnummer te bevatten. Het geld wordt binnen één week na de activiteit overgemaakt.  

Details

19 april 2024 - 19 april 2024
van 10:00 tot 19:00 uur
Amsterdam
13,50

Inloggen vereist voor leden