Over deze activiteit

Beste Economen!

Ook dit jaar zal de welbekende activiteit met onze dochtervereniging Pecunia Causa weer georganiseerd worden. Om de avond goed te beginnen zullen we starten bij Olround, waar we onze welgetrainde bowl vaardigheden op de proef gaan stellen.

Na het bowlen vertrekken we met zijn allen naar café Van Buren voor de pubquiz georganiseerd door het bestuur van Pecunia Causa. Tijdens deze pubquiz zal jullie kennis over beleggen tot aan het uiterste getest worden. Daarnaast zullen er vragen zijn over bepaalde scenario’s om te kijken welk groepje het meeste geld zou verdienen op de aandelenmarkt. Uiteindelijk gaat het winnende groepje er natuurlijk met de (goude) prijs naar huis!

Tot dan!

Let op: U kunt zich uitschrijven tot 24 uur voor de activiteit waarna u uw geld teruggestort zal krijgen minus de €0,29 transactiekosten. U kunt tot 24 uur voor de activiteit een mail sturen naar penningmeester@esvnijmegen.nl met uitschrijving. Tot dan heeft u recht op restitutie. De mail dient naam, datum plus tijdstip van betaling en rekeningnummer te bevatten. Het geld wordt binnen één week na de activiteit overgemaakt.  

Details

10 april 2024 - 10 april 2024
van 18:30 tot 21:30 uur
Olround & Van Buren
7,50

Inloggen vereist voor leden